Sylvester Stallone popáté jako Rambo: Pochlubil se velkou novinkou!

Sylvester Stallone 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 18:27

Sylvester Stallone se v září objeví i v tuzemských kinech už popáté jako Rambo. Legendární akční herec se dnes fanouškům pochlubil velkou novinkou, která se pátého pokračování příběhu válečného veterána týká.

Už za necelé dva měsíce dorazí legendární Sylvester Stallone nejspíš už opravdu naposledy do kin jako válečný veterán z Vietnamu John Rambo. Pár týdnů před zářijovou premiérou se oblíbený akční herec pochlubil fanouškům na Instagramu velkou novinkou.

„Skvělý den! Dnes jsme dostali HARD R rating! Co přijde, bude něco úplně jiného, než jste dosud viděli,“ slibuje Stallone filmovým divákům strhující podívanou. Někteří lidé si ovšem budou muset nechat zajít chuť. Právě o tom je totiž první část dnešního vzkazu.

Hard R rating totiž znamená, že snímek bude nepřístupný mládeži do 17 let. Zatímco jindy producenti tlačí na režiséry, aby nevhodné scény vystřihli a film klesl na rating PG-13, což může znamenat výdělek až o desítky milionů dolarů vyšší, Stallone je spokojený, že film byl zhodnocen právě takto.

Kdo už viděl trailer a neubránil se srovnání s ukázkou z nového Terminátora, musí uznat, že Rambo vítězí na celé čáře především díky sázce na nostalgii a skvělou práci s atmosférou. Bývalý voják se v novém díle vrací do Států, kde chce dožít na arizonském ranči své známé, které se však v Mexiku ztratí vnučka. Sylvester Stallone se pokusí ji najít.

Nápověda v názvu filmu napovídá, že letošní díl bude opravdu tím posledním. Zatímco první díl série z roku 1982 měl přídomek First Blood (První krev), ten pátý se jmenuje Last Blood (Poslední krev). Když však Stallone film poprvé představoval v Cannes, nechal se slyšet, že v případě úspěchu, ještě může zvážit návrat. Tak uvidíme…

Témata: Sylvester Stallone Rambo V: Last Blood Rambo