Dara Rolins a kritika kvůli fotkám: Tenhle vzkaz mluví za vše!

Dara Rolins 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 16:59 | Aktualizováno: 30. července 2019 23:14

Dara Rolins si v poslední době vyslechla a přečetla leccos o tom, co všechno by měla přestat dělat. Ačkoliv to vypadá, že se radami závistivců řídit nehodlá, někteří fanoušci ji přesto prosí na kolenou. Především jeden ze vzkazů hovoří za vše.

Dara Rolins je poslední dobou neustále terčem kritiky, ať už kvůli nevkusným botám, nebo údajné úchylce, že se pořád fotí v plavkách před zrcadlem. Tomu druhému zasvětila velkou část nedávné dovolené na řeckém ostrově Kréta, avšak s návratem domů do Prahy se u populární Slovenky evidentně změnilo.

„Nebylo už dost toho slunka, vody, plavek? Že bych se zase na chvíli normálně oblékla a přestala se předvádět?“ reagovala populární zpěvačka na kritiku příspěvkem na Instagramu, který se opravdu nesl ve značně odlišném duchu než ty předchozí, Rolins je na něm v šatech a láká na chystaný koncert.

Jenže zatímco někteří příznivci oblíbené zpěvačky tuto změnu ocenili, dalším není moc po chuti. Svědčí o tom komentář jednoho z fanoušků pod přáním „dobré noci“, které včera Dara adresovala svým followerům na sociální síti.

„Daro, jsi velice atraktivní, krásná žena. Dnes jsem četl, že tě nějací lidí kritizují za to, že se fotíš. Jenom závistivci to můžou kritizovat. Jsi nádherná ženská, co vypadá líp než většina žen o 10 let mladší! A lépe než některé o 20 let mladší! A to je něco! Chci říct – foť se ještě víc! A komu se to nelíbí, ať se nedívá,“ vzkázal jí v komentáři.

K těmto slovům snad opravdu ani není co dodávat, můžeme jen souhlasit. Naštěstí, Dara si evidentně z kritiky moc nedělá a dále si zveřejňuje, co se jí zlíbí.

Témata: Dara Rolins