Bohemian Rhapsody? Ozzyho manželka se ostře pustila do Queen!

Rami Malek 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 14:15

Oscarový snímek Bohemian Rhapsody viděly desítky milionů lidí po celém světě, ale Sharon Osbourneová mezi nimi chyběla. Manželka legendárního Ozzyho se i kvůli filmu pustila do žijících členů kapely Queen.

Manželka legendárního heavymetalového zpěváka Ozzyho Osbournea Sharon bývala dobrou kamarádkou frontmana Queen Freddieho Mercuryho, ke kterému dodnes chová velký obdiv. Stále jej prý považuje za nejlepšího rockového umělce, se kterým se nemohli rovnat ani David Bowie nebo Mick Jagger.

Přesto se celkem drsně vyjádřila na adresu životopisného snímku Bohemian Rhapsody o zpěvákovi a jeho kapele. „Nelíbilo se mi to. Nemůžu se na to dívat. Poslouchejte, vím, že ten kluk (herec Rami Malek, představitel Mercuryho – pozn. red.) dostal Oscara, ale nemůžu to vidět,“ svěřila se serveru Celebrity Access.

„Prosím, neříkejte mi nic o tom filmu a jak Brian udělal tohle a tamto. Brian udělal, co mu Freddie řekl, aby udělal, a to je celé. A víte co? Ti dva (kytarista Brian May a bubeník Roger Taylor) na prahu sedmdesátky konečně mají pozornost, kterou vždy chtěli mít, ale kvůli Freddiemu si jí nikdy nezískali,“ pokračovala Osbourneová a svá slova vzápětí dovysvětlila.

„Když jste šli na (koncert) Queen, nikdo jiný vás nezajímal. Freddie vás upoutal. A o kom všichni psali? Jen o Freddiem. Brian a Roger byli frustrovaní muzikanti, kteří seděli doma a říkali: ‚Nesnášíme Freddieho. Nesnášíme Freddieho.‛ A to je všechno,“ uzavřela svou zpověď, se kterou by asi nesouhlasil každý.

Film Bohemian Rhapsody totiž zaznamenal velký úspěch. V kinech po celém světě vydělal tvůrcům přes 900 milionů dolarů a vynesl jim čtyři Oscary. Herce Ramiho Maleka navíc posunul k dalším velkým rolím, Američan egyptského původu si zahraje také v nové bondovce.

Témata: film Bohemian Rhapsody Sharon Osbourne skupina Queen Freddie Mercury