ŠOK! Jennifer Aniston se držela za ruce s exmanželem! Byl to Pitt?

Jennifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 12:15

Jennifer Aniston je prakticky neustále terčem spekulací, že se dala znovu dohromady s bývalým manželem Bradem Pittem. Teď se ovšem na veřejnosti objevily její snímky ruku v ruce s jiným někdejším partnerem. Co to má znamenat?

Pro fanoušky to mohl být důkaz, že se dali znovu dohromady. Fotografie, na které se Jennifer Anistonová drží za ruce s bývalým manželem Justinem Therouxem, navíc visí na jeho profilu, nikdo se za nic neschovává. Někdejší životní partnery ovšem znovu spojila tragická událost. Na onen svět totiž odešel blízký člen jejich rodiny.

„Dnes, při západu slunce, po hrdinském boji… nejvěrnější člen naší rodiny a ochránce, Dolly A. odložila svůj meč a štít. Byla obklopena celou svou rodinou,“ oznámil Theroux na Instagramu smrt fenky, kterou populární herečka adoptovala v roce 2005 a ta se tedy dožila krásných 14 let.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @justintheroux, Čec 29, 2019 v 12:03 PDT

Ve fotogalerii ze smutečního obřadu nechybí ani snímek, na kterém se Theroux a Aniston drží za ruce, aby společně sdíleli tento tragický okamžik. Nic víc za tím ovšem nehledejme, hvězda seriálu Přátelé se s americkým hercem a filmařem rozvedla teprve loni v únoru po dvou letech manželství.

Theroux není jediným bývalým manželem, kterého zahraniční média znovu spojují s Anistonovou. Jak vás stars24.cz informoval, kupříkladu časopis In Touch před rokem napsal, že herečka se tajně opět vdala za kolegu Brada Pitta během zahradní slavnosti, na které byli přítomni Pittovy děti i George Clooney.

Server Gossip Cop, který se zabývá fámami o známých osobnostech, ovšem tuto informaci – podobně jako spoustu dalších na téma vztahu Anistonové a Pitta – vyvrátil. Herečka se navíc nechala slyšet, že milostný život momentálně odsunula na vedlejší kolej a věnuje se především práci.

Témata: Jennifer Aniston Justin Theroux Pitt - Aniston Brad Pitt