Michael Jackson zneužíval děti? OBĚŤ SE OZVALA a je to síla!

Michael Jackson 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 12:14 | Aktualizováno: 29. července 2019 22:14

Zesnulý zpěvák Michael Jackson nadále čelí obviněním ze zneužívání dětí a jedna z obětí, které promluvily už v dokumentu Leaving Neverland, se opět ozvala. Tanečník Wade Robson nařkl další lidi z toho, že dělali Jacksonovi komplice.

Wade Robson je jednou ze dvou obětí legendárního zpěváka Michaela Jacksona, které se rozhodly promluvit v kontroverzním dokumentu HBO Leaving Neverland. A jak se nyní ukazuje, výpověď před televizní kamerou nebyla jeho poslední. Tanečník vytáhl v boji s pozůstalými po králi popu nové důkazy.

Informuje o tom server The Blast, který získal právní dokumenty, v nichž Robson tvrdí, že zaměstnanci Jacksonových firem jsou zodpovědní za jeho seznámení se zpěvákem. Tanečník dokonce označil konkrétní osobu, mělo jít o vrátnou, kterou Jackson zasvětil do toho, co s dětmi dělá.

Robson také přirovnává zpěváka i jeho komplice ke katolickým knězům, kteří jsou rovněž často obviňováni ze zneužívání dětí. Jacksonovy spolupracovníky dále viní z toho, že ač o všem věděli, namísto aby pomohli zneužívaným dětem, vycházely vstříc popové legendě tím, že jí pomáhali dávat dohromady program tak, aby měla na děti čas.

Robson a James Safechuck v dokumentu Leaving Neverland promluvili o tom, jak ve věku sedmi a osmi let trávili s Jacksonem čas na jeho kalifornském ranči Neverland. Oba popisují, jak jim dával drahé dary za to, že je mohl sexuálně zneužívat. Jeden z mužů například vypráví, jak mu Jackson dával pít alkohol, pouštěl porno a masturboval před ním.

V nových dokumentech tanečník uvádí, že jej Jackson zneužíval od jeho 7 do 14 let. V textu se podle serveru The Blast mluví o hlazení, polibcích, ale i o orálním a análním sexu. Jacksonovi příbuzní veškerá nařčení krále popu ze zneužívání dětí odmítají.

Témata: Michael Jackson Wade Robson Leaving Neverland