Rytmus se rozněžnil: Bez Sanela už ani ránu!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 8:51

Rytmus si první dny otcovských povinností evidentně užívá. Rapper fanouškům popsal své pocity po porodu syna Sanela, kterého v pátek na jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik přivedla na svět jeho manželka Jasmina.

Rytmus a jeho manželka Jasmina mají za sebou první víkend se synem Sanelem, vytouženého potomka se evidentně nemohou nabažit. Do toho se hrdí rodiče snaží vstřebávat pocity z pátečního porodu. Balkánská kráska už fanouškům slíbila, že až se tak stane, vše jim povypráví. Ani rapper na tom není o moc lépe.

„Ještě stále nedokážu zpracovat poslední dny. To, jak jsem ho u porodu uviděl/uslyšel poprvé. Brzy se o to s vámi podělím,“ svěřil se Patrik Vrbovský alias Rytmus na svém instagramovém profilu. Vzápětí se rozepsal alespoň o tom, jaké byly první hodiny a dny s malým miminkem.

„Když jsem bez něho pár minut, tak mi moc chybí, a když ho držím v rukou, tak mě nabíjí štěstím, tou neposkvrněnou čistou dušičkou. A pocit, že je můj/z nás, je zázračný,“ dodal rapper, který se stal otcem v pátek po poledni.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Čec 28, 2019 v 5:49 PDT

Toho dne oznámili společně s Jasminou narození syna Sanela po 14. hodině na sociálních sítích. Rytmus se rozněžnil už tehdy. „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ napsal na Instagramu krátce po porodu, který se odehrál v jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič