David Hasselhoff vydal novou píseň: Bude to hit jako Pobřežní hlídka?

David Hasselhoff

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 17:59

Populární americký herec David Hasselhoff se snaží opět prorazit i v hudebním průmyslu, kde se mu nejvíce dařilo na konci 80. let minulého století. Podívejte se na jeho nový letní hit.

Americký herec David Hasselhoff je Čechům známý především díky legendárním seriálům Pobřežní hlídka a Knight Rider, které dodnes reprízují některé tuzemské televizní stanice. Svého času se však dokázal prosadit i jako zdatný hudebník.

Na přelomu osmdesátých a devadesátých let minulého století zaznamenal velký úspěch především v Evropě, kde se stalo jeho album Looking For Freedom třikrát platinovým. A letos v létě jako by na Hasselhoffa padla nostalgie, a tak se rozhodl do hudebního průmyslu vrátit.

V pátek totiž vydal společně s německou zpěvačkou Blümchen a producentem Stereoactem píseň Summer Go Away, která má nejspíš ambice stát se letním hitem. Zatím si ovšem nevede nijak excelentně, za dva dny nepřekonala ani hranici 100 tisíc zhlédnutí na platformě YouTube.

Samotný videoklip se nese v "retro" duchu, Hasselhoff je na záběrech oblečen do bundy od teplákové soupravy a plavek. Obdiv si zaslouží alespoň jeho vypracované tělo, ostatně populární herec nedávno oslavil už 67. narozeniny. Na výsledek se můžete podívat sami.

Témata: David Hasselhoff