Novopečená maminka Jasmina opět ukázala Sanela a přidala dojemný vzkaz!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 17:30

Novopečená maminka Jasmina Alagič, která v pátek přivedla Rytmusovi na svět syna, opět ukázala malého Sanela a přidala dojemný vzkaz fanouškům. Za co se jim v něm moderátorka omlouvá?

V pátek po 14. hodině oznámili na sociální síti hrdí rodiče Rytmus a Jasmina Alagič narození prvorozeného syna Sanela a zveřejnili rovněž první fotografie vytouženého potomka. Poté se oba odmlčeli, aby si užili vzácné rodinné chvíle společně. Moderátorka však nakonec sdílela i další snímek.

Na něm drží malého chlapce v náručí a zády k objektivu, aby mu nebylo vidět do obličeje. Fotku balkánská kráska doprovodila krátkým textem, jelikož fanouškům po porodu slíbila, že se opět ozve. Co měla na srdci? Především omluvu.

„V první řadě chci všem z celého srdce poděkovat. Za Vaše přání, gratulace, radost z nového života. V druhé řadě se chci omluvit všem, komu jsem neodepsala, případně nereagovala hned. Prosím, mějte se mnou strpení, musím se naučit (odznova) věnovat i jiným věcem než dívání se na něj,“ svěřila se Jasmina.

Vzápětí ještě moderátorka vyřídila pozdrav i od nemluvněte. „Já a náš baby krab Vás všechny pozdravujeme, jsme v pořádku a nenormálně šťastní, přeji všem z Vás tento zázrak alespoň jednou zažít,“ dodala.

Hvězdný slovenský pár zaplatil za porod v jedné z nejprestižnějších bratislavských soukromých klinik 3200 eur. Čtvrtina částky padla na výběr zdravotníků, kteří asistovali při porodu, zbytek peněz pak vynaložili za nadstandardní ubytovací služby.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)