Nemoderní princezna Charlotte: Proč jí to William a Kate dělají?

princezna Charlotte Elisabeth Diana 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 12:39 | Aktualizováno: 29. července 2019 12:03

Spoustu fanoušků britské královské rodiny zaujaly nemoderní oděvy princezny Charlotte, které jsou v ostrém kontrastu s tím, jak princ William a vévodkyně Kate oblékají své dva syny. Proč to budoucí král s manželkou dceři dělají?

Zatímco princ George běžně nosí relativně obyčejné a komfortní oblečení, o čemž svědčí i jeho nejnovější snímky, které vévodkyně Kate pořídila u příležitosti jeho 6. narozenin, jeho mladší sestra Charlotte daleko více podléhá královskému „dress code“. Upozorňuje na to australský server Whimn.

Naposledy to potvrdila fotografie, která vznikla během rodinného dne na pólu. Zatímco synové prince Williama a jeho ženy si oblékli vcelku obyčejné věci, oděv princezny Charlotte byl v ostrém kontrastu. Prostřední dítě páru se zde objevilo v růžových šatičkách, proto Australané řeší, zdali by si vůbec mohla obléknout kalhoty.

Whimn uvádí, že se princezna během své čtyřleté královské kariéry na všech oficiálních fotkách objevila v šatech nebo sukních, ačkoliv šlo často o velmi nepraktický oděv pro to, co právě dělala. Šaty měla Charlotte na sobě například i ve chvíli, kdy si kopala se starším bratrem Georgem.

Australský server sice připouští, že po čtyřech letech u princezny mohla převážit síla zvyku, tudíž nechce nosit nic jiného než šaty a sukně, přesto redakce nemá pochopení pro to, proč ji takhle oblékají už od batolecího věku. Možná jsou princ William a vévodkyně Kate v otázce dámského oblečení prostě staromódní.

Rozumnější vysvětlení totiž chybí, jelikož dokonce i královna – ač to dělá opravdu jen velmi výjimečně – obléká dlouhé kalhoty, když vyráží ven. Princeznu Charlotte ovšem v kalhotech nečekejme.

Témata: princezna Charlotte Elisabeth Diana Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)