Rytmus je pyšný otec: Ukázal detail na fotce syna a všechny pobavil!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 10:10 | Aktualizováno: 28. července 2019 22:39

Hrdý otec Rytmus se na sociální síti pochlubil fotkou novorozeného syna Sanela a všechny pobavil. Upozornil totiž na detail, který potvrzuje, že malé miminko je celý táta. Pustí se snad také do hudební kariéry?

„Bengora nezapřeš.“ Těmito slovy, jak už jsme vás informovali včera, komentoval rapper Rytmus fotografii očí malého syna Sanela, pro kterého měl hvězdný slovenský pár původně pracovní název „Bengoro“. Debata o tom, kterému z rodičů je dítě víc podobné, je zkrátka oblíbenou kratochvílí v prvních hodinách po porodu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Čec 27, 2019 v 3:48 PDT

Populární hudebník měl ovšem ihned jasno, že Sanel je po něm. V čem malý syn nezapře svého otce? Podle slovenského deníku Nový Čas to spočívá v tom, že miminko se už krátce po příchodu na svět umí mračit přesně jako Rytmus. Rapper si to navíc evidentně nemyslí sám. „Mini Rytmo,“ komentoval fotku jeho dobrý kamarád, návrhář Lukáš Kimlička.

Sanel přišel na svět v pátek v porodnici jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik, kde obvykle rodí tamní celebrity. Oba rodiče potvrdili narození miminka na sociálních sítích po páteční 14. hodině.

„Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se hrdý otec Rytmus. „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá,“ vzkázala zase po porodu Jasmina.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič