Královna Alžběta si hodlá podat Meghan: Tohle se nesmí opakovat!

Meghan Markle a Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 9:35 | Aktualizováno: 28. července 2019 22:38

Britská panovnice Alžběta jako každé léto vyrazí na zámek Balmoral, doprovodit by ji do Skotska měla i vévodkyně Meghan. Návštěva to ovšem nebude jen příjemná, podle dostupných informací jí chce královna od plic vyčinit.

Královna Alžběta letos tradičně vyrazí na své letní sídlo, zámek Balmoral ve Skotsku. Pozvání tam měli podle dostupných informací obdržet i princ Harry a vévodkyně Meghan. Ačkoliv se proslýchá, že panovnice s manželem si Američanku celkem oblíbili, hodlají jí rázně vyčinit za některé přešlapy, které v posledních měsících učinila.

Naposledy šlo o nevydařenou návštěvu tenisového Wimbledonu. Meghan dorazila do hlediště s ochrankou, která vyklidila místa kolem ní a na její žádost vynutila u lidí zákaz fotografování, jelikož manželka prince Harryho chtěla soukromí. Jeden ze zaměstnanců All England Clubu ji označil za noční můru pro pořadatele.

I proto se odborníci domnívají, že Alžběta ženu svého vnuka na Balmoralu poučí o tom, co se sluší a patří. „Může to být dobrá příležitost si o tom popovídat stranou od šílených lidí. Myslím, že během poklidných procházek podél řeky jí dá královna pár dobrých rad,“ řekl serveru Fabulous Digital královský expert Phil Dampier.

Odborníci jsou si jistí, že existují věci, u kterých se panovnice domnívá, že je Meghan může dělat lépe. Proto je jisté, že se královna pokusí poradit, obzvlášť pokud vévodkyně o radu sama požádá. Návštěvou Balmoralu zároveň bude potvrzeno, že je maminka malého Archieho ceněným členem královské rodiny.

„Pro Meghan je to jasný důkaz, že obdržela toto pozvání. Je to velká čest. Budou slavit její narozeniny, cateringový tým pro ni upeče dort. Královna jí předá dárek. Není žádným tajemstvím, že Balmoral je nejoblíbenějším místem Její královské výsosti, proto je pozvánka tak speciální,“ dodal zdroje deníku The Sun.

Témata: Královna Alžběta II. Meghan Markle královská rodina (gbr)