Harry a Meghan noční můrou pro sousedy: Poddaní jsou v šoku!

Princ William 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 21:19

Život vedle členů královské rodiny není snem, ale učiněnou noční můrou. Vyprávět o tom mohou lidé z okolí Frogmore Cottage, kam se nedávno přestěhovali princ Harry a jeho žena Meghan s malým Archiem.

Život vedle prince Harryho a vévodkyně Meghan je pro obyčejné lidi ze sousedství učiněnou noční můrou. Královský pár se před časem přestěhoval z Londýna do Frogmore Cottage, jelikož si chtěl dopřát větší klid na výchovu malého Archieho, který přišel na svět teprve nedávno. Sousedům to ale přineslo naprostý opak.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu je pobouřili už nákladnou úpravou svého sídla za zhruba 70 milionů korun. Frogmore Cottage se během chvíle stala prakticky nedobytnou pevností, za jejímiž zdmi drží svého syna Archieho. Teď se ovšem stalo něco, co místní vytočilo úplně.

Sousedům Harryho a Meghan totiž přišel od královských úředníků šokující dopis, v němž místní žádají, aby se k páru nepřibližovali a nepouštěli se s nimi do řeči. Nesmí ani hladit jejich psy, pokud by je náhodou přišli očuchat. Zakázáno je také házet věci do schránky a ptát se na cokoliv, co se týká malého Archieho.

„Bylo by to až vtipné, kdyby to nebylo za hranou,“ nechal se pro deník The Sun slyšet jeden ze sousedů. „Nikdy jsem nic tak směšného neslyšel. Každý, kdo zde bydlí, ví, jak se k nim chovat s respektem. Takové chování nevyžaduje ani královna,“ dodali další.

Buckinghamský palác v čele se samotným párem musel nakonec celou situaci žehlit prohlášením, v němž uvedl, že pokyny byly vydány bez vědomí prince Harryho a jeho ženy Meghan. Údajně šlo o aktivitu jejich služebníků, kteří se jim snažili za každou cenu zavděčit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Frogmore Cottage královská rodina (gbr)