Sanel je celý Rytmus! Syn hvězdného páru v sobě rappera nezapře!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 19:19

V prvních hodinách po narození dítěte to bývá obvyklá kratochvíle. Kterému z rodičů je miminko víc podobné? Rapper Rytmus, jehož manželka Jasmina včera porodila syna Sanela, si odpověděl sám.

24 hodin poté, co jeho manželka Jasmina Alagič přivedla na svět jejich prvorozeného syna, se rapper Rytmus opět ozval na sociální síti. Na Instagramu zveřejnil koláž složenou z detailních fotografií svých očí a očí malého miminka, kterou okomentoval slovy: „Bengora nezapřeš.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Bengora nezapreš ??❤️ ? #MiniBengoro

Příspěvek sdílel uživatel @ rytmusking, Čec 27, 2019 v 3:48 PDT

Bengoro byl „pracovní název“ hvězdného slovenského páru pro dítě, jmenuje se tak také jedna Rytmusova skladba i celé album. Syn nakonec dostal jméno podle nové rapperovy písně, jmenuje se Sanel. Vybrala jej balkánská kráska Jasmina, která měla vše dlouho dopředu připravené.

Sanel přišel na svět včera v porodnici jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik, kde obvykle rodí tamní celebrity. Oba rodiče potvrdili narození miminka na sociálních sítích po páteční 14. hodině.

„Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se hrdý otec Rytmus. „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá,“ vzkázala zase po porodu Jasmina.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič