Rytmus způsobil v porodnici rozruch! A pak musel platit!

Jasmina Alagič a Rytmus (Patrik Vrbovský) 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 15:10 | Aktualizováno: 27. července 2019 22:34

Rytmus a Jasmina se včera dočkali narození vytouženého syna Sanela, ale rapper předtím v bratislavské porodnici způsobil pořádný rozruch. Slovenská média také zjistila, kolik nakonec zaplatil.

Ještě ve čtvrtek odpoledne publikoval oblíbený rapper Rytmus na sociální síti fotky manželčina těhotenského bříška, v pátek už ovšem s manželkou Jasminou vyrazili do porodnice. Podle slovenských médií rodila balkánská kráska v jedné z prestižních soukromých klinik v Bratislavě, kde často přivádí na svět děti tamní celebrity.

Narození dítěte oznámili oba hrdí rodiče po 14. hodině na svých instagramových profilech, do porodnice dorazili už ráno. „Přišli kolem půl deváté a oba byli vysmátí a spokojení,“ prozradil zdroj deníku Nový Čas. Není divu, že Jasmina byla v dobrém rozmaru, s předstihem se totiž nechala slyšet, že z porodu nemá velké obavy.

O rozruch se v nemocnici naopak nechtěně postaral Rytmus. Kolem půl desáté se totiž náhle otevřel kufr jeho auta, což nejspíš omylem způsobil sám rapper. Jedna z návštěvnic kliniky se ovšem zachovala duchapřítomně a kufr vozidla zabouchla.

Za služby porodnice zaplatili manželé Vrbovští podle Nového Času zhruba 3200 eur (cca 82 tisíc korun). Část peněz vynaložili na výběr zdravotníků, kteří asistovali u porodu, velkou sumu pohltily také poplatky za nadstandardní služby.

Jak vůbec rodiče narození prvního potomka komentovali? „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se Rytmus, Jasmina zase vzkázala následující: „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá.“

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič