Jasmina porodila! S Rytmusem má syna, dostal zajímavé jméno!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 14:25 | Aktualizováno: 26. července 2019 22:56

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič dnes v jedné z bratislavských porodnic přivedla na svět syna, který by se podle dostupných informací měl jmenovat Sanel. Na sociální síti to po 14. hodině potvrdil hrdý otec Rytmus, o porodu informují také slovenská média.

Ještě včera odpoledne sdílel populární rapper Rytmus na svém instagramovém profilu fotky manželčina těhotenského bříška, dnes už balkánská kráska Jasmina vyrazila podle slovenského deníku Nový Čas do jedné z porodnic v Bratislavě. Podle deníku Plus Jeden Deň mělo jít o jednu z prestižních soukromých klinik ve městě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Čakal som na teba celý život, v mojom podvedomí som ťa nosil každý deň ❤️ #Otec #Sanel

Příspěvek sdílel uživatel @ rytmusking, Čec 26, 2019 v 5:11 PDT

Hrdý otec se na sociální síti ozval krátce po 14. hodině, aby oznámil narození prvního společného potomka hvězdného páru. "Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den," svěřil se Rytmus a připojil hashtagy "Otec" a "Sanel". Právě tak by se měl jejich syn jmenovat.

O několik minut později si vzala slovo také Jasmina. "Už během těhotenství jste byli úžasní parťáci, neměla jsem problém Vám vždy napsat, co cítím, setkala jsem se s láskou a radostí z nás a zato jsem nesmírně vděčná. Takže toto nemůžu a nechci s Vámi neprožít: JSEM MÁMA! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá," napsala na Instagramu.

Moderátorka se před nedávnem svěřila, že jméno vymyslela ona, měla ho prý dlouho dopředu připravené. "Já jsem se dlouho nerozmýšlela, řekla jsem jméno Paťovi, a jsem vděčná, že zareagoval, jak zareagoval, protože ho přijal s obrovskou radostí," prozradila Jasmina deníku Nový Čas.

Rytmusova manželka také prozradila, že se porodu nebojí, ač z něj má respekt. "Nejsem ten typ budoucí mámy, která se dívá na videa, co a jak bude vypadat a co se může stát. Beru to jako hotovou věc, beru to jako součást toho, že chceme mít našeho syna, tím pádem musím podstoupit porod. Neříkám, že se na porod těším, protože asi nikdo se netěší na nějakou bolestivou věc, ale těším se na výsledek," vysvětlovala.

Narozením potomka vyvrcholil skvělý rok Rytmuse a Jasminy, kteří si v květnu řekli "ano" na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy. 

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)