Jak William změnil Kate. Řeč těla vévodkyně prozradila pravdu!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 12:55

Řeč těla vévodkyně Kate prozradila, jak se změnila za osm let od chvíle, co se provdala za prince Williama a přivedla mu na svět tři děti. Experti zhodnotili, jak zvládá svou náročnou roli v královské rodině.

Když se v dubnu 2011 Kate Middleton provdala za prince Williama, byla ještě neopracovaným diamantem v srdci britské královské rodiny, které byla poprvé představena o deset let dříve, když začala s budoucím králem randit. Její proměna v osobnost, jakou známe dnes, ovšem začala až právě před osmi lety.

Podle expertů na řeč těla udělala vévodkyně velký pokrok, co se týká sebevědomí. Kate podle nich měla dobrý základ, její nonverbální chování bylo vždy dobré. „Stejně jako královna se brzy naučila nasadit na veřejnosti přirozený úsměv, který dokáže na tváři udržet velmi dlouho,“ pochválila ji podle Blesku odbornice Judi Jamesová.

Shoda panuje i ohledně toho, že se trojnásobné mamince daří působit uvěřitelně a potlačovat negativní emoce, což býval u některých členů monarchie problém. „Její pozitivní vystupování vždy působí autenticky, což je neuvěřitelné, vzhledem k tomu, že nedává najevo žádné negativní pocity, na rozdíl třeba od maminky prince Williama, Diany,“ uvedla expertka.

Vévodkyně už také údajně absolvuje trénink na roli „královny manželky“, a to přímo od nejpovolanější osoby, panovnice Alžběty. „Kate od královny pomalu přebírá některé zodpovědnosti, nebude to pro ni tak velký šok, až ten čas, kdy její manžel usedne na trůn, přijde,“ konstatují odborníci.

Kate neventiluje ani osobní spory, ráda by dokonce působila jako mediátorka, která všechno slepí zpátky dohromady. „Do budoucna by chtěla svést dohromady cesty královských bratrů Williama a Harryho, kteří se kvůli Meghan rozkmotřili,“ dodala Jamesová. Sluší se ovšem podotknout, že jde pouze o nepodložené spekulace.

Témata: Kate Middleton Princ William Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)