ŠOK! Seriál Přátelé se vrací?!

Přátelé 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 14:16 | Aktualizováno: 24. července 2019 14:43

Herečky Jennifer Anistonová, Courtney Coxová a Lisa Kudrowová se v roce, kdy uplyne 25 let od prvního dílu Přátel, třesou na možné pokračování seriálu. Zbývá jediné – přesvědčit mužskou polovinu obsazení k návratu před kameru.

Letos v září uplyne čtvrtstoletí od chvíle, co americká televizní stanice NBC začala vysílat kultovní sitcom Přátelé, který se nakonec dočkal deseti řad a 236 epizod. V souvislosti s výročím se však často spekuluje o možném pokračování, které by si přály miliony fanoušků seriálu po celé planetě. Navnadit diváky se občas podaří i samotným hercům.

Asi nejčastěji vypouští do světa nejrůznější indicie Jennifer Anistonová. „Když jsem (na pokračování – pozn. red.) řekla ‚ne‘, nikam to nevedlo, stejně jako ‚možná‘. Tak jsem teď chtěla zkusit říct ‚ano‘, uvidíme, co se stane. Je mi to líto. Já vážně nevím, jestli se to někdy uskuteční,“ řekla nedávno Entertainment Tonight.

Také se nechala slyšet, že ženská polovina obsazení seriálu by byla pro pokračování, což ilustruje i nedávná společná fotka, kterou na Instagramu vyvěsila představitelka ztřeštěné Phoebe Lisa Kudrowová. „Jsme na půl cesty,“ napsala a jako by naznačovala, že k návratu Přátel na obrazovky je zkrátka nutné přesvědčit i pány.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Halfway there... #girlsnight #?

Příspěvek sdílený Lisa Kudrow (@lisakudrow), Čen 23, 2019 v 10:06 PDT

To se ovšem zdá jako nemožný úkol. Nejvýrazněji vyjadřuje odpor Matt LeBlanc alias Joey. „Nechci to, je to jednoduché. Lidi chtějí vědět, co se s postavami stalo. Ale v seriálu šlo o jejich část života, těsně předtím než založí rodinu. Nemělo by to ten samý náboj,“ vysvětloval, proč by lukrativní nabídku odmítl.

Striktní „ne“ odpověděli na dotazy o comebacku také představitelé Chandlera a Rosse. Matthew Perry se (nejspíš zbytečně) obává toho, že by seriál nikoho nezajímal. David Schwimmer pak uvedl, že nikdo nechce sledovat partu starých lidí o berlích. Dámy tedy čeká hodně přesvědčování, pokud chtějí vrátit Přátele na obrazovky.

Témata: Přátelé Lisa Kudrow Jennifer Aniston Courteney Cox Matthew Perry Matt LeBlanc David Schwimmer