Sylvester Stallone přišel před 7 lety o syna Sage (†36): Vražda, nebo neštěstí?

Sage Stallone 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 12:15 | Aktualizováno: 24. července 2019 14:29

Počátkem letošního léta uplynulo 7 let od smrti nejstaršího syna Sylvestera Stalloneho. Sage zdědil po tátovi spoustu talentu, jeho život ovšem vyhasl velice brzy a za okolností, které dodnes vzbuzují pochyby.

Zatímco třiasedmdesátiletého Sylvestera Stalloneho už seznacechtiví novináři několikrát pohřbili, ač je stále naživu, tragická zpráva, kterou představitel Rockyho a Ramba obdržel před sedmi lety, se ukázala být pravdivá. 13. července 2012 totiž v bytě v Los Angeles objevili bezvládné tělo jeho zesnulého syna Sage (†36).

Sage se objevil po boku otce v pátém díle legendární boxerské ságy či snímku Daylight, sám tedy tíhl k filmové kameře. Řemeslo dokonce rok studoval na univerzitě v Severní Karolině. Jeho krátký film Vic dokonce získal v roce 2006 cenu na bostonském filmovém festivalu. Stalloneův nejstarší syn už však bohužel svůj talent moc nerozvinul.

Počátkem léta 2012 Sage náhle zemřel. Podle svědectví jej nikdo neviděl už během čtyř dní, které předcházely objevení jeho těla, vedle kterého byly nalezeny prázdné nádoby od léků. Logicky se začalo spekulovat o sebevraždě, byla nařízena pitva a toxikologické testy.

Ve spekulacích médií navíc hráli roli i rodinní příslušníci. Psalo se, že Sylvester Stallone si najal soukromé detektivy, jelikož se domníval, že šlo o vraždu. Matka Sasha Czack zase sdělila deníku New York Post, že syn pár dní před smrtí podstoupil dentální zákrok, před kterým jej varovala. Byla dokonce přesvědčená, že Sage bral prášky na bolest.

Přítomnost tišících léků proti bolesti v krvi nakonec toxikologie potvrdila, o sebevraždu ovšem nešlo. Tělem Sage nekolovaly ani žádné drogy. Koroner označil jako příčinu smrti aterosklerózu neboli kornatění tepen.

Témata: Sage Stallone Sylvester Stallone