Vin Diesel v slzách: Nehoda při natáčení! Jeho parťák bojuje o život!

Vin Diesel 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 10:33

Produkce populární série filmů Fast & Furious, česky Rychle a zběsile v pondělí zastavila natáčení devátého dílu. Důvodem je to, že se v Anglii těžce zranil kaskadér, který zaskakoval za hvězdného herce Vina Diesela (52)!

K nehodě došlo ve studiích Warner Bros. v Leavesdenu, který leží 53 kilometrů severozápadně od Londýna. Muž spadl z asi desetimetrového balkonu.

Joe Watts, profesionální kaskadér, byl letecky převezen z placu s vážnými zraněními. Hollywood Report v úterý s odkazem na svůj zdroj uvedl, že podle Wattsovy snoubence, je kaskadér sice stabilizovaný, přesto ale zůstává v umělého spánku.

Kaskadérská škola, na které Watts učí, označila nehodu za smutnou. Watts byl skutečná hvězda v oboru, v posledních letech pracoval na velkých trhácích včetně Mission: Impossible - Fallout  a Jurský svět: Zánik říše.

Sám Vin Diesel, kterého zraněný kaskadér v nebezpečných scénách zastupoval, celou tragickou nehodu viděl na vlastní oči. A podle médií byl ze všeho v šoku! Dokonce měl prý co dělat, aby zadržel slzy!

„Vin Diesel se na místě objevil pár vteřin po pádu. Vypadal otřesený, byl v šoku. Zdálo se, že má co dělat, aby se nerozplakal. Celé to viděl," řekl zdroj z natáčení deníku The Sun.

K úrazu zřejmě došlo kvůli poškozenému kabelu. Když kaskadér vyskočil s balkonu, kabel nevydržel a přetrhl se. Místo toho, aby se Watts bezpečně zhoupl, tak dopadl přímo na hlavu!

O tom, že natáčení akčních filmů s Dieselem není vždy bezpečné, se svět přesvědčil už v roce 2002. Tehdy se v Praze zabil hercův dublér při natáčení filmu xXx. Muž se nestačil včas pustit člunu, který táhl jeho padák po Vltavě. Jeho tělo pak v rychlosti narazilo do mostního pilíře. Kaskadér zraněním navzdory snaze záchranářů na místě podlehl.

Témata: Vin Diesel Film Rychle a zběsile film Rychle a zběsile 9