Jennifer Lopez slaví 50! Čím pobouřila fanoušky?

Jennifer Lopez 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 10:13

Jennifer Lopez slaví 50. narozeniny a brzy se bude už počtvrté vdávat. Životopis americké herečky a zpěvačky portorického původu ovšem provázejí také nejrůznější kontroverze. Tady je výběr některých z nich.

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopez dnes slaví padesátiny, ačkoliv by jí takový věk tipoval asi málokdo. Ona se však opravdu narodila 24. července 1969 v newyorském Bronxu dvěma Portorikáncům. Od té doby se píše její příběh plný profesních úspěchů, ale také přešlapů v osobním životě.

Za šlápnutí vedle lze bez debat označit její první dvě manželství. Ona sama ostatně nedávno ve videu na YouTube přiznala, že své první dva sňatky s číšníkem Ojanim Noou a tanečníkem Crisem Juddem prakticky ani nepočítá. Za oba muže totiž byla vdaná dohromady pouhé tři roky. Až s třetím mužem Marcem Anthonym vydržela osm let, mají spolu dokonce dvojčata Emmu a Maxe.

Brzy po oslavě životního jubilea bude mít JLo další důvod k radosti, jelikož ji letos v březnu požádal o ruku bývalý baseballový profesionál Alex Rodriguez. Tentokrát Jennifer plánuje obřad před Bohem a v kostele, nejspíš totiž doufá, že jí to konečně přinese štěstí a s Rodriguezem vydrží až do smrti.

Kontroverze každopádně nepřináší jen její osobní, ale i profesní život. Jinými hudebníky byla mnohokrát nařčena z kopírování písniček. Jeden ze sporů, který se týkal písně Get Right, dokonce dospěl až k soudu, který Lopez prohrála.

Kritice se Jennifer tradičně nevyhne ani kvůli módě. Její kolekce totiž obsahují velké množství pravých kožešin, které ona sama nosí. Mnohé například šokovala, když se ukázala na veřejnosti v kožichu z tuleně. Když pak byla konfrontovaná se záběry mučených zvířat, jen pokrčila rameny. Dnes ovšem veškeré tyto věci bezpochyby hodí za hlavu.

Témata: Jennifer Lopez