Nevraživost mezi Kate a Meghan graduje: Řeší, kdo je lepší matka!

Meghan Markle a Kate Middleton 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 21:50

Nevraživost mezi vévodkyněmi Kate a Meghan údajně dosáhla nového vrcholu. Manželky synů prince Charlese mají mezi sebou spor o to, která z nich je lepší matkou. Meghan se jí přitom stala teprve nedávno.

Spekulace o údajných nedobrých vztazích mezi vévodkyněmi Kate a Meghan budou kolovat nejspíš navždy. Podle serveru Life & Style se manželky synů prince Charlese měly naposledy pohádat na charitativním utkání v pólu asi před 14 dny. Důvodem měly být rodičovské otázky.

Zdroje serveru tvrdí, že zatímco děti Kate a Williama běhaly všude kolem, Meghan k Archiemu vůbec nikoho nepustila. „Když Meghan zjistila, že Kate nemá děti pod kontrolou, na rovinu jí řekla: ‚Už teď jsem lepší máma než ty‛,“ líčil tajný informátor.

Kate se prý následně snažila bývalé hollywoodské herečce pomstít tím, že se s ní během póla vůbec nebude bavit, ale nereagovat na její upřené pohledy bylo nemožné. Life & Style poté v článku dodává, že budoucí královna nehodlá tento incident Meghan nikdy prominout.

Server Gossip Cop, který vyvrací fámy o slavných osobnostech, se celé věci podíval na kloub a je třeba říct, že to tentokrát vůbec neměl složité. Vévodkyně spolu totiž o několik dní později usedly do hlediště All England Clubu během finálového utkání Wimbledonu a na žádnou vzájemnou nevraživost to rozhodně nevypadalo.

Kate tam Meghan doprovázela společně se svou sestrou Pippou a proslýchalo se, že to bylo na přání ostatních členů královské rodiny. Maminka malého Archieho si totiž v předchozím průběhu turnaje údajně utrhla pořádnou ostudu. Ovšem o neshodách s manželkou bratra jejího muže nepadlo ani slovo.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)