Těhotná Jasmina Alagič pár dní před porodem: Proč mi nic nedochází?

Jasmina Alagič 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 14:57

Těhotná Jasmina Alagič už za pár dní přivede na svět syna Sanela, zatím jí ale podle vlastních slov nic nedochází. Proto se ptá nejen manžela Rytmuse, ale i svých fanynek, zdali je jediná tak zvláštní. Jaká byla odpověď?

S nastávající maminkou Jasminou Alagič v posledních dnech cloumají hormony. Někdy je poměrně agresivní, jako když se pustila do chudé maminky nebo když jedné z diskutujících poradila, ať už radši nic nekomentuje, aby se znovu neztrapnila. Jindy se naopak zasní a má náladu přesně opačnou.

To se stalo například o uplynulém víkendu, v neděli se totiž balkánská kráska svěřila se svými pocity před blížícím se porodem, který už je opravdu za rohem. „Ty a já budeme za chvíli rodiče, chápeš to?“ ptala se v doprovodném komentáři u fotografie svého manžela, rappera Rytmuse.

Pak se nastávající matka přiznala, že jí samotné zatím prakticky nic nedochází. „Jak jste to měli Vy před tím, než k Vám přibude nový život, uvědomovali jste si to naplno? Nebo jsem jen já zvláštní, protože mi nic z toho ještě pořádně nedochází,“ obrátila se Jasmina na maminky z řad svých fanynek.

Moderátorka už dříve uvedla, že z porodu ani nemá strach. „Nejsem ten typ budoucí mámy, která se dívá na videa, co a jak bude vypadat a co se může stát. Beru to jako hotovou věc, beru to jako součást toho, že chceme mít našeho syna, tím pádem musím podstoupit porod. Neříkám, že se na porod těším, protože asi nikdo se netěší na nějakou bolestivou věc, ale těším se na výsledek.“

Manželé Vrbovští prožívají skvělý rok. Nejprve si řekli „ano“ na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy, teď se těší na prvního potomka. Syna pojmenují na přání Jasminy Sanel, rapper Rytmus už mu složil písničku.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)