Nenávist Meghan a Kate? VELKÉ ODHALENÍ!

Meghan Markle a Kate Middleton 27

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. července 2019 11:41 | Aktualizováno: 22. července 2019 22:37

Zdá se, že dnes si rozumí a jsou z nich kamarády. Ještě před pár měsíci se ale vévodkyně Meghan a Kate příliš nemusely. Jejich nevraživost začala už před svatbou, ale proč vlastně? Co bylo tím spouštěčem?

Princ Harry s manželkou Meghan už nebydlí v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem. Nakonec se ale ukázalo, že jsou na vině jejich manželky. 

Meghan Markle a Kate Middleton se nesnesly, což zvyšovalo napětí mezi Harrym a Williamem. A než aby bratři riskovali, že se pohádají, raději se jeden z párů přestěhoval.

Ačkoliv se obě navenek snažily tvářit, že jsou nejlepší kamarádky, v soukromí prý jejich vztah přerůstal v nenávist. A spekulovalo se, že vše údajně začalo už na poslední svatbě.

Podle informací deníku The Daily Telegraph měla velmi negativní vliv na vztah mezi Meghan a Kate svatba! Mohly za to prý svatební přípravy, konkrétně hádka o šaty pro družičky. Podle Daily Beast Meghan dohnala Kate, která byla tehdy po porodu malého Louise velmi emotivní, až k slzám!

V době svatby Harryho a Meghan měla princezna Charlotte tři roky a spolu se svým bratrem Georgem patřila mezi hvězdy královské svatby. Zdá se ale, že před oním velkým dnem se věci trochu zvrtly a že věci nebyly tak pohádkové jak to bylo prezentováno veřejnosti.

Britský Daily Mail tvrdil, že neshody během svatebních příprav nebyly prvním problémem mezi oběma dámami. Naopak byly dost možná vyústěním či snad pomstou za událost, která se odehrála ještě dříve.

Na počátku všeho údajně stojí zápach. Meghan totiž byla první nevěstou, které honosné prostory historické kaple, v níž došlo k obřadu, nevoněly. Údajně chtěla do místnosti před svatbou instalovat osvěžovače a vzduch provonět, to ale Kensingtonský palác zamítnul.

Podle serveru si právě tehdy Kate všimla toho, jak se Meghan chová, což vyústilo v nevraživost, která se projevuje i tak, že Meghan bez ostychu řídí služebnictvo Kate. Pak není divu, že se obě dámy nesnesly. Nyní se ale zdá, že je mezi nimi vše v nejlepším pořádku.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)