Princ George slaví: Vévodkyně Kate jej zachytila tak, jak ho neznáme!

Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 10:12

Princ George dnes slaví šesté narozeniny, jeho rodiče proto na sociální síti zveřejnili zbrusu nové fotografie následníka trůnu, které nafotila sama vévodkyně Kate. V takových momentech jej mohla zachytit opravdu jen jeho maminka.

Prvorozený syn prince Williama a vévodkyně Kate princ George dnes slaví šesté narozeniny, na oficiálním instagramovém účtu Kensingtonského paláce se proto objevily nové snímky budoucího britského panovníka. Autorem fotografií je princova maminka, jejíž vášeň pro fotografii je známou věcí.

George je na snímcích zachycen během rodinné dovolené. Kromě jedné fotky, která působí přece jen formálnějším způsobem, působí na zbylých dvou velice přirozeně. Oblečen je pak do dresu anglické fotbalové reprezentace, a tak fotbalová asociace logicky nemohla chybět mezi gratulanty pod příspěvkem.

„Všechno nejlepší, princi! Skvělá volba oblečení,“ vzkázali fotbalisté. S přáním přispěchali také princ Harry a vévodkyně Meghan, kteří se letos rovněž dočkali svého prvního potomka. „Všechno nejlepší! Přejeme pěkný den a spoustu lásky,“ napsali vévoda a vévodkyně ze Sussexu.

Princ George se narodil 22. července 2013 před půl pátou odpolední v nemocnici St Mary‘s v Londýně, kde přišel na svět i jeho otec William, který byl u porodu přítomen. Narozením prince nastala poprvé po více než 100 letech situace, kdy jsou kromě monarchy naživu také tři generace jeho přímých následníků trůnu.

Ačkoliv je mu teprve šest let, také princ George se stal nedávno terčem vtipálků, kteří nechali pomocí kontroverzní aplikace FaceApp zestárnout jednotlivé členy královské rodiny. Na výsledek se můžete podívat ve fotogalerii.

Témata: Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) Kate Middleton královská rodina (gbr)