Kate mi ZNIČILA ŽIVOT! Šokující zpověď bratra vévodkyně!

James William Middleton 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2019 18:55 | Aktualizováno: 21. července 2019 22:32

Ačkoliv se vévodkyně Kate jeví jako ta klidnější a mírnější v porovnání s Meghan, i ona má své škraloupy z minulosti. Svému bratrovi Jamesovi totiž zničila život.

Nešlo přitom o nic, co by si vévodkyně přála. James Middleton ale začal mít zdravotní problémy v roce 2003, krátce poté, co jeho sestra začala chodit s princem Williamem.

Jak prozradil magazínu Tatler, přes noc se z něj stala slavná osobnost. Nikdy o to ale nestál, novináři mu však nedali pokoj a kritizovali ho na každém kroku.

"Byl jsem na dně," přiznal James s tím, že lidé kolem něj sice tušili, že se něco děje, ale on s nikým nechtěl komunikovat. Uzavřel se do sebe před celým světem.

Takto ale nelze žít věčně a teprve před pr měsíci se rozhodl začít se svými depresemi bojovat. Nastoupil na léčení, které se zatím jeví jako úspěšné. Podporuje dokonce charitu prince Williama.

James si podle svých slov uvědomuje, že nemá špatný život, nedokázal se ale vypořádat s návalem pozornosti a permanentním dohledem ze strany celého světa. To ho dovedlo až na pokraj sil. 

Témata: Kate Middleton James Middleton James William Middleton