Vévodkyně Meghan NEBEZPEČNĚ TLOUSTNE! Co se s ní děje?

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2019 15:00 | Aktualizováno: 23. července 2019 15:44

Většinu žen trápí ten samý problém. Před porodem naberou kila, která se pak snaží shodit. U Meghan to má ale opačný průběh, během těhotenství vypadala, skvěle. Ale teď? Přibrala!

Na přibírání už dříve upozornil časopis Globe s tím, že Meghan bojuje s depresí. Následně magazín tvrdil, že Harry musel Meghan poslat na terapii, protože se "snaží vyrovnat s mateřstvím," a má neustálé nutkání jíst. Díky tomu prý přibrala téměř 17 kilo.

Časopis se odkazuje na zasvěcený zdroj přímo z paláce, který tvrdí, že Meghan byly deprese "diagnostikovány po porodu a jsou tak silné, že sotva vstane z postele."

Meghan ale podle magazínu odmítá léčbu a jediné co chce, je sedět ve svém pokoji, plakat a jíst sladkosti. Na nic jiného prý nemá sílu. Pravděpodobně ani na to, aby se starala o svého syna.

To se nakonec ukázalo jako nepravdivá informace, faktem ale je, že Meghan skutečně přibrala. Všimli si toho i sami Britové, kteří na to upozorňují na sociálních sítích.

Nejvýrazněji to je vidět v pase, vévodkyně ale má i baculatější tváře. Že by jí chyběl pohyb? Tomu se nechce věřit, když si ve svém sídle ve Frogmore Cottage zbudovala za miliony ze státní kasy tělocvičnu...

Témata: Meghan Markle