Jasmina Alagič drsně seřvala chudou maminku!

Jasmina Alagič 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2019 13:59 | Aktualizováno: 21. července 2019 22:34

Moderátorka, novopečená manželka Patrika Vrbovského a nastávající maminka Jasmina Alagič na sociálních sítích ráda ventiluje své pocity. Tohle už ale trochu přestřelila!

Jasmina se na sociální síti zamýšlela nad tím, co chce svým fanouškům vlastně sdělit. "Chci, aby tu byl vidět můj skutečný život, radost z maličkostí, nedokonalostí i dokonalostí. Takže nehledejte každodenní posty o bio stravě, o tom jak zachránit planetu, zvířátka atd. Rozdíl mezi mnou a Vámi není žádný. Jsme lidi. Všichni sobě rovní," napsala.

Jak se ale záhy ukázalo, lidé jí to úplně nevěří. A není divu, když většina jejích příspěvků vypadá jako reklama. "Všechno, co píšeš, je milé a pěkné. Jen někdy trochu smutné. Ty prezentuješ telefon, dětské věci, kosmetiku, oblečení, hrnce a za reklamu to dostaneš zadarmo, a nebo ještě pěkně zaplaceno," napsala pole blesku jedna z jejích fanynek.

A nebyla sama. Přidaly se i další, jedna uživatelka sociální sítě dokonce uvedla, že ženy na mateřské jejichž muž moc nevydělává mohou jen slintat a smutně listovat jejím profilem.

 To ale Jasminu vytočilo k nepříčetnosti. "Jediné, co mi přijde smutné, je tvůj postoj. Je cítit, že si status nepochopila. Určitě jsi tím chtěla říct, že se lidem, kteří nemusí obracet každé euro, žije lépe. Bezpochyby ano," odpověděla jí.

"Proč jsi na sobě a svém životě nezamakala předtím, než sis udělala dítě? Ano, teď přijde milion výmluv, že ne každý má takové možnosti atd.," obořila se na maminku naštvaně Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič