ŠOK: Jak bude vypadat Meghan, Kate, Harry a William za 30 let?

Britští princové William a Harry s manželkami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 16:18 | Aktualizováno: 18. července 2019 19:26

Kontroverzní aplikaci FaceApp, která ukazuje, jak budou lidé vypadat o pár desítek let starší, neunikli ani členové britské královské rodiny. Jak se náročná práce podepíše na princích Williamovi a Harrym a jejich manželkách?

Celý svět si zamiloval filtry potenciálně nebezpečné aplikace FaceApp, před kterou varují USA. Přesto si jí podle tvůrců už stáhlo 80 milionů uživatelů. Aplikace se stala populární především díky speciálnímu filtru, díky kterému tvář zobrazených osob virtuálně zestárne. Vtipálkům neunikla ani britská královská rodina.

V přiložené fotogalerii si tedy můžete prohlédnout, jak bude za několik desítek let zhruba vypadat generace potomků prince Charlese a jeho ženy Diany, tedy princ William s manželkou Kate a princ Harry s manželkou Meghan.

Na stránkách britského deníku The Sun, který fotografie za pomoci aplikace upravil, se kupříkladu podivují tomu, že Harrymu by mělo zůstat docela dost vlasů. William se zase podle nich přiblíží podobě svého otce. Naopak jeho ženě Kate přibude na obličeji jen pár vrásek.

Kuriózní je, že přeměně neunikly ani děti budoucího královského páru. FaceApp si tedy vzal na mušku i prince George a jeho mladší sestřičku Charlotte, která se podle deníku na upraveném snímku podobá současné královně Alžbětě.

Každopádně bychom měli doufat, že aplikaci nepoužívají samotní členové královské rodiny. FaceApp je údajně dílem firmy Wireless Lab sídlící v Petrohradě, v USA proto panují obavy, že získaná data se mohou dostat do rukou ruských bezpečnostních složek nebo i cizích vlád. Uživatelé ztrácejí kontrolu nad svými osobními údaji a tvůrce aplikace je neinformuje o jejich dalším osudu.

Témata: královská rodina (gbr) FaceApp Princ William Princ Harry Kate Middleton Meghan Markle Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) princezna Charlotte Elisabeth Diana