ODHALENO: Jak to skutečně je mezi Meghan a Kate! Tohle gesto ukázalo PRAVDU!

Meghan Markle a Kate Middleton 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. července 2019 11:45 | Aktualizováno: 18. července 2019 22:05

Vévodkyně Meghan a Kate během letošního Wimbledonu zaujaly více, než samotní hráči. Především proto, že byly obě spatřeny po dlouhé době spolu. A Britové se nyní snaží přijít na to, jaký mezi sebou mají vztah. Teď už je konečně jasno!

Na to, že jsou obě vévodkyně, obě jsou stejně staré, a obě jsou matky, se zdálo, že toho moc společného nemají. Meghan se dlouho snažila zapadnout do královského koloběhu, Kate se naopak naplno věnovala svým dětem.

Následně ale Meghan začala měnit královské pořádky a šla proti stanovenému protokolu, což se Kate příliš nelíbilo. Došlo to tak daleko, až se musela Meghan s manželem Harrym odstěhovat.

Bylo jasné, že jejich vztah neprochází nejlepším obdobím. Nakonec k sobě ale, zdá se, našly obě vévodkyně cestu. Tvrdí to magazín People s odkazem na jednoho z fanoušků, který obě vévodkyně pozoroval během Wimbledonu.

Ten tvrdí, že když Meghanina přítelkyně Serena Williams prohrála, Meghan z toho byla smutná. "Kate ji vzala za a hladila ji po ní, aby ji utěšila," řekl magazínu očitý svědek.

Dodal, že to byla "okouzlující chvíle", která dokazuje, že vztahy mezi nimi nejsou tak špatné. "Je mezi nimi vřelý vztah. Jsou to matky s malými dětmi, které se nacházejí v podobných životních situacích," potvrdil mluvčí královské rodiny.

To ostatně potvrzuje i událost, která se odehrála několik dní před Wimbledonem. Kate, Meghan se s dětmi setkaly na hřišti, kde si spolu všichni hráli a smáli se. Jak vidno, jejich vztahy se opravdu zlepšily.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)