Dara Rolins o lásce: Když se na mě usměje pěkný chlap, tak…

Dara Rolins 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 10:10

Zpěvačka Dara Rolins hledá po rozchodu s rapperem Rytmusem lásku zatím marně, ač sama tvrdí, že díky dceři Lauře ji cítí kolem sebe pořád. Zároveň ale prozradila, co s ní dělá, když se na ní usměje pěkný chlap.

Štěstí v lásce je něco, co Dara Rolins v poslední době postrádá. Naopak musí letos sledovat, jak se její poslední přítel, rapper Rytmus, oženil a právě se připravuje na to, až jeho žena Jasmina přivede na svět jejich prvorozeného potomka. Dara přesto tvrdí, že lásku cítí kolem sebe. Znamená to, že si konečně někoho našla?

„U mě se láska prolíná každou sekundou mého života. Cítím ji okolo sebe stále. Za ty roky jsem pochopila, že na všem se dá najít něco pěkného. Já se snažím i na těch věcech, které se nezdají jako ideální, najít něco dobrého,“ cituje oblíbenou zpěvačku slovenský měsíčník Emma.

Dara se kolem sebe snaží šířit dobré „vibes“ (vlny), považuje to za jednu z nejdůležitějších věcí. „Musím se vám s něčím přiznat. Chvíli mi trvalo, než jsem se dostala do tohoto stádia. Ani já jsem tento pohled neměla ve dvaceti a je to asi jediná věc, které lituji. Že mi to nedošlo dřív. Že jsem to neuměla víc procítit, užít si, pojmenovat a poslat dál. Lásku k ostatním a hlavně k sobě,“ svěřila se.

Největším zosobněním lásky je pro ni momentálně dcera Laura, kterou má z manželství s frontmanem české kapely Wohnout Matějem Homolou. „Když máte děti, tak to určitě víte, a pokud ještě ne, jednou to pochopíte,“ vysvětluje Dara.

„Nechci to všechno vztahovat na Lauru, protože láska může mít hodně podob a já ji stále cítím i v mnoha lechtivých chvílích. Třeba když se na mě usměje pěkný chlap. Když mi někdo polichotí. Řekne, že se mu líbí moje písnička nebo jen pochválí, že dobře vypadám,“ dodala.

Témata: Dara Rolins