Michael Jackson pedofil? Jeho ex promluvila o nechutných věcech!

Michael Jackson 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 10:12 | Aktualizováno: 16. července 2019 22:28

Legendární Michael Jackson nemá ani 10 let po smrti klid. Světem totiž nadále hýbe dokument Leaving Neverland. Zatímco jedni žalují údajné oběti krále popu, jiní se jich zastávají, často jde o blízké Jacksona. Takový je i nejnovější případ.

Koncem června uplynulo deset let od chvíle, co svět opustil legendární Michael Jackson, ovšem rok výročí se nese ve stínu dokumentu Leaving Neverland, v němž jej Wade Robson a James Safechuck nařkli ze sexuálního obtěžování v době, kdy byli ještě malí chlapci. Zatímco francouzští fanoušci krále popu na ně začátkem července podali žalobu, oba muži se zároveň dočkali dalšího zastání.

Herečka a bývalá manželka slavného tenisty Johna McEnroea Tatum O‘Nealová poznala Jacksona, když mu bylo 17 a jí 12 let. Tou dobou ještě nebylo tak podezřelé, že je zpěvák v kontaktu s nezletilou dívkou. V patnáct let staré autobiografii sice popsala jejich vztah jako „nádherné přátelství“, ale dnes už mluví jinak.

V pořadu Good Morning Britain dnes pětapadesátiletá Američanka uvedla, že ji nařčení ze strany Robsona a Safechucka nepřekvapila. Nemluvila přitom osobně o svém někdejším příteli Jacksonovi, ale obecně o dění v zámořském šoubyznysu.

„Je těžké nevěřit těm chlapcům. Sama jsem ale nic neviděla,“ řekla O‘Nealová před televizní kamerou. „Ani mě to moc neznechutilo – v Hollywoodu se děla spousta nechutných věcí, které jsou teď pomalu rozkrývány,“ dodala na adresu dokumentu Leaving Neverland.

Jackson označoval O‘Nealovou za svou první lásku, v jednom z rozhovorů na počátku tisíciletí prohlásil, že jej chtěla svést. Herečka naopak tvrdí, že zpěvák stal o intimnější vztah, na který tehdy nebyla připravená.

Témata: Michael Jackson Tatum O'Nealová Leaving Neverland