Jasmina Alagic v konfliktu s chudou matkou: Než sis udělala dítě, měla jsi zamakat!

Jasmina Alagič 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. července 2019 9:24

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (30) má za sebou svatbu a každou chvíli by měla porodit prvního potomka! A přestože prožívá jedno z nejhezčích období v životě, občas se musí vypořádat s velmi ostrou kritikou!

Jasmina je nejen moderátor, ale i influencerka, která má na sociálních sítích statisíce fanoušků. Čas od času sama udělá reklamu nějakému výrobku, který podle svých slov také používá. Přesto prý chce, aby měl její profil vypovídací hodnotu o jejím životě.

„Chci, aby zde byl vidět můj skutečný život, radost z maličkostí, nedokonalostí, dokonalostí, těšení se z úspěchů, ukazování věcí, které mám ráda. Takže nehledejte každodenní posty o bio stravě, o tom jak zachránit planetu, zvířátka atd.,“ napsala ve zkratce Jasmina, která zdůraznila, že neexistuje rozdíl mezi ní a ostatním. „Jsme lidi. Všichni sobě rovní,“ ujišťuje své fanoušky.

Problém je, že někteří si to nemyslí! Mezi pochvalnými komentáři se objevily i velmi kritické příspěvky! „Milá Jasmínu, vše, co píšeš, je milé a pěkné. Jen někdy trochu smutné. Ty prezentuješ telefon, dětské věci, kosmetiku, oblečení, hrnce a v konečném důsledku to za reklamu minimálně dostaneš zadarmo, a nebo ještě i za to pěkně zaplaceno,“ postěžovala si jedna z diskutujících.

„A co ty, co jim muž donese výplatu 700 eur a žena doma na mateřské skoro nic nedostává, nebo má jen minimum a splácejí hypotéku, aby mohli bydlet? Mohou jen slintat a smutně listovat tvým profilem,“ navezla se do Jasminy jedna z fanynek.

Moderátorka si to ale nenechala jen tak líbit. „Jediné, co mi přijde smutné, je tvůj postoj. Od začátku je cítit, že jsi status nepochopila,“ vytkla jí Jasmina s tím, že byl hlavně o těšení se ze života. „Vzpomněla jsi maminku na mateřské, tím pádem má doma dítě! Myslím, že to je o hodně větší výhra než nějaký hrnec nebo telefon nebo kosmetika, kterou si kvůli minimální mateřské, jak ty tvrdíš, nemohou dovolit,“ spustila moderátorka.

Souhlasí sice s tím, že lidem, kteří nemusí obracet každé euro, se žije lépe. Dodává ale, že každý je svého štěstí strůjcem. „Promiň, pokud se tě teď dotknu, ale proč jsi na sobě a svém životě nezamakala předtím, než sis udělala dítě? Ano, teď přijde milion výmluv, že ne každý má takové možnosti atd., ale ruku na srdce, fakt nejsou žádné?“ rozohnila se Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič sociální sítě