Vévodkyně Meghan neuposlechla varování: Tohle neměla dělat!

Meghan Markle 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 10:11

Vévodkyně Meghan zase zlobí. Manželce prince Harryho odborníci radili neobjevovat se ve společnosti jedné z hollywoodských hvězd na včerejší filmové premiéře, Meghan je ale neuposlechla.

Princ Harry a vévodkyně Meghan včera nechali malého Archieho doma a vyrazili do společnosti. V londýnském Odeon Theatre se zúčastnili slavnostní evropské premiéry hraného remaku legendární disneyovky Lví král, v němž jedné z postav propůjčila hlas populární americká zpěvačka Beyoncé. Jenže právě před ní vévodkyni varovali experti.

Královský komentátor Justin Sylvester ji v rozhovoru pro E! News důrazně doporučil, aby s krajankou nepózovala fotografům. „Pokud se vyfotí s Beyoncé, všichni budou říkat ‚je tak hollywoodská, tohle členové královské rodiny nedělají‛. Když to neudělá, budou zase říkat, že se moc povyšuje,“ vysvětloval před premiérou.

Ovšem fanoušci královské rodiny byli přesvědčeni, že společná fotka dvou amerických krásek na filmové premiéře vznikne, ačkoliv se tak nestane přímo na červeném koberci. Tato předpověď se nakonec k radosti mnoha lidí vyplnila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Čec 14, 2019 v 2:24 PDT

Obě dámy dokonce prohodily několik slov. Nepřekvapí, že konverzace se točila kolem malého Archieho. „Vaše dítě je nádherné,“ řekla trojnásobná maminka Beyoncé Meghan podle očitých svědků.

Vévodkyně má za sebou náročný víkend, během kterého kromě filmové premiéry navštívila také wimbledonské finále ženské dvouhry, aby přímo z hlediště podpořila svou dobrou kamarádku Serenu Williamsovou. Štěstí ji ovšem nepřinesla, americká tenistka v utkání padla.

Témata: Meghan Markle Beyoncé královská rodina (gbr)