Vévodkyně Meghan po ostudě na Wimbledonu: Hlídá ji Kate se sestrou!

Meghan Markle na Wimbledonu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 15:12 | Aktualizováno: 14. července 2019 15:16

Vévodkyně Meghan dostala na druhou návštěvu letošního Wimbledonu hlídání – nikoliv pro malého Archieho, ale pro sebe. Královská rodina se totiž na tu ostudu nemohla dívat. Kdo dostal Meghan včera na starost?

Ženský pavouk legendárního londýnského Wimbledonu vyvrcholil finálovým zápasem. Jelikož je tenisový turnaj odjakživa spjatý s britskou královskou rodinou, její členové v čele s vévodkyní Meghan nemohli chybět v hledišti. Zvlášť když na kurtu bojovala o titul letitá kamarádka manželky prince Harryho Serena Williamsová.

V Buckinghamském paláci však bylo před zápasem učiněno zajímavé rozhodnutí. Meghan dostala po ostudě, kterou si na tribuně All England Clubu utrhla o několik dní dříve, doprovod v podobě vévodkyně Kate a její mladší sestry Pippy Matthewsové.

„Byla to noční můra, ona byla noční můra,“ popisoval The Times zaměstnanec klubu první návštěvu Meghan na letošním Wimbledonu. „Nemohli ji pozvat do královské lože, protože měla džíny, ale na tom nezáleželo, protože všechno, co chtěla udělat, bylo přijít a vidět Serenu,“ prozradil zdroj deníku The Sun.

Hlídání evidentně zabralo a na maminku malého Archieho tentokrát nepřišla jediná stížnost. Navíc se ukázalo, že spory Meghan a Kate jsou nejspíš minulostí, jelikož obě dámy mezi sebou čile konverzovaly, do party samozřejmě přibraly i Pippu.

Jedinou kaňkou na sobotním odpoledni tak byl pro Meghan fakt, že její kamarádka Serena Williamsová v letošním wimbledonském finále padla. Rumunska Simona Halepová ji zdolala dvakrát 6:2.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Pippa Middleton královská rodina (gbr) Serena Williamsová wimbledon