Brad Pitt balí kufry: Hollywood už není pro mě, budu dělat…

Brad Pitt 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 11:05

Oblíbený herec Brad Pitt si údajně balí kufry v Hollywoodu, aby se věnoval úplně jiné profesi než doposud. Spekulace se objevily poté, co si Pitt postěžoval médiím, že filmový průmysl patří především mladým lidem.

Už za měsíc bude mít v kinech premiéru film Tenkrát v Hollywoodu s Bradem Pittem, pro kterého se název snímku stal realitou. Populární herec totiž v 55 letech zjišťuje, že Hollywood už není na „starce“ jeho věku zvědavý.

„Jsem teď za kamerou v roli producenta a hodně si to užívám. Ale pracuji stále méně a méně. Myslím si, že obecně vzato jsou filmy oborem mladých. Ne, že by tu nebylo dost rolí pro starší postavy, ale mám pocit, že samotný byznys a všechno kolem se přirozeně posouvá. Prostě v tom všem funguje přirozený výběr,“ řekl Brad Pitt magazínu GQ.

Těmito slovy si hollywoodská hvězda naběhla. National Enquirer totiž vyrukoval s tvrzením, že Pitt si v Hollywoodu sbalil kufry a s herectvím nadobro skoncoval. Podle informací tohoto serveru propadl včelařství, ke kterému jej měl přivést jeho kolega z nejnovějšího filmu Leonardo DiCaprio.

National Enquirer se opírá o svědectví údajně dobře informovaného zdroje z okolí herce, ovšem zástupci Pitta se tvrzením vysmáli. Kontaktoval je totiž server Gossip Cop, který se zabývá vyvracením spekulací týkajících se slavných osobností.

Mluvčí hollywoodské hvězdy serveru potvrdila, že Pitt rozhodně nehodlá skoncovat s herectvím. Článek magazínu National Enquirer pak označila za „zoufalý pokus o senzaci“.

Témata: Brad Pitt Hollywood