Neteř princezny Diany je teda kus! Lady Kitty odhalila téměř vše!

Lady Kitty Spencer 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 21:08 | Aktualizováno: 14. července 2019 17:23

Princezna Diana by byla na svou neteř dozajista náležitě hrdá. Lady Kitty Spencerová se věnuje charitě, ale pobrala také dost krásy. Nejnověji odhalila na březích italského jezera Como své křivky.

Pokud byla princezna Diana svého času šedou myší královské rodiny, těžko říct jakou pověst by si vysloužila její neteř Lady Kitty Spencerová. Příbuzná bývalé manželky prince Charlese už svou krásou oslnila řadu mužů a nedávno se předvedla znovu.

Spencerová, která je mluvčí luxusní italské klenotnické firmy BVLGARI, si na představovací akci nového perfumu u jezera Como oblékla růžovou průsvitnou róbu, která odhalila téměř vše. Několik fotek, které zveřejnila na sociální síti Instagram, to ukazuje.

Osmadvacetiletá Lady Kitty Spencerová poutá pozornost i vztahy s o poznání staršími muži. Momentálně randí s o 32 let starším milionářským podnikatelem s módou Michaelem Lewisem, který po jejím boku nahradil jiného boháče, sedmačtyřicetiletého Itala Niccoló Barattieriho.

Spencerová je dcerou bratra prince Diany, hraběte Spencera, a je velmi vzdělaná. Má tituly z psychologie, politologie a anglické literatury z univerzity v Kapském městě, kde vyrůstala. Žádné ze studovaných činností se však nikdy nevěnovala.

Kitty se po promování začala věnovat modelingu, dnes je mluvčí slavné italské značky. Jde však i ve šlépějích své zesnulé tety, jelikož se věnuje charitě. V minulosti dokonce pracovala pro Elton John AIDS Foundation.

Témata: Lady Kitty Spencer Lady Diana