Těhotná Jasmina Alagič má obavy: Snad jsem to nepřehnala!

Jasmina Alagič 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 19:07

Těhotná moderátorka Jasmina Alagič má před porodem obavy, se kterými se svěřila svým fanouškům. Dokonce se jich zeptala, zdali to nepřehnala. O čem balkánská kráska mluvila?

Moderátorka Jasmina Alagič už je v devátém měsíci těhotenství a co nevidět přivede rapperu Rytmusovi na svět prvního potomka. Jak sama tvrdí, až v posledních dnech pořádně poznává, že nosí v bříšku miminko. Naposledy se o tom dlouze rozepsala na sociální síti.

„Devátý měsíc člověk těhotenství už opravdu cítí. Je to ale první měsíc, kdy opravdu reálně vím, že jsem těhotná, takže za mě super,“ svěřila se balkánská kráska, která se dříve nechala slyšet, že další maminky mluví o těhotenství až moc. Obávala se přitom toho, že ji ostatní ženy budou tato slova vyčítat.

Momentálně už Jasmině dává tělo signály, že se blíží porod. „Tělo už Vám dává znát, že tohle celé končí a Vy za chvíli přivedete na svět něco, na čem jste ‚pracovali‛ všechny ty měsíce,“ vzkázala fanouškům.

„Já jsem šťastná za toto období a za všechny vzpomínky na něj. Snad jsem to s fotkami s bříškem úplně nepřehnala a nelezla tím na nervy,“ dodala na závěr nastávající maminka, jejíž porod už vyhlíží celé Slovensko i spousta lidí u nás.

Rytmus a Jasmina se už dříve nechali slyšet, že do rodiny přivítají chlapce. Teprve nedávno pak rapper prostřednictvím písně prozradil, že syn se bude jmenovat Sanel. Jméno ale vymyslela jeho žena.

Témata: Jasmina Alagič