Wimbledon se točí kolem vévodkyně: Serena přemohla Češku Strýcovou a rozpovídala se o Meghan!

Serena Williamsová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 15:26

Letošní Wimbledon se často točí kolem vévodkyně Meghan. Manželka prince Harryho nejprve způsobila poprask svou přítomností na tribuně, všetečným otázkám na ní se nevyhne ani favorizovaná tenistka a dobrá kamarádka vévodkyně Serena Williamsová.

Je dobře známo, že vévodkyně Meghan a legendární americká tenistka Serena Williamsová jsou dobré kamarádky, a tak není divu, že někdejší světová jednička čelí na tiskových konferencích během londýnského Wimbledonu i dotazům na jejich přátelství.

Jinak tomu nebylo ani včera, kdy Williamsová za pouhou hodinu vyprovodila z kurtu českou tenistku Barboru Strýcovou - v semifinále ji zdolala ve dvou setech 6:1 a 6:2. Finalistka turnaje bedlivě naslouchala dotazům přítomných novinářů, které zajímalo, co říká negativním reakcím na vévodkyni Meghan.

„Já jsem ani nevěděla, že se o ní píše negativně. Kdykoliv vidím její jméno u nějakého článku, tak to prostě nečtu,“ nechala se slyšet tenistka, která by evidentně po vyhraném zápase řešila raději jiné věci. Novináři však nedali kůži lacino a v pronásledování tématu pokračovali.

Vysněné odpovědi se nakonec přece jen dočkali, ačkoliv Williamsová netuší, co se o Meghan píše. „Nemůže mi být lepší kamarádkou. Ať mám dobrý den, ať mám špatný den, vždycky je tu pro mě,“ svěřila se americká šampionka.

Témata: Serena Williamsová Meghan Markle wimbledon