Meghan Markle chce ZMRZAČIT malého Archieho? Lidé jsou v šoku!

Meghan Markle s malým Archiem vyrazila na veřejnost 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2019 11:29 | Aktualizováno: 12. července 2019 14:56

Britská vévodkyně Meghan Markle neví jak se starat o své dítě a chce ho zmrzačit... To, co s ním předvádí je děsivé... Raději by se o něj měl starat někdo jiný... To jsou jen některé z komentářů, které se v posledních dnech objevují na sociálních sítích. Lidé jsou totiž v šoku z toho, jak se o svého syna Archieho stará.

Vlnu nevole vyvolaly fotografie, jak si vévodkyně Meghan nenechala ujít sledování utkání v pólu, v němž proti sobě stanuli princové William a Harry. U všeho navíc nemohl chybět její novorozený synek Archie, pro kterého to byla první veřejná událost. 

Jak už stars24.cz informoval, veřejnost byla pobouřena už jen tím, že Meghan s sebou svého syna vzala. Původně totiž tvrdila, že bude vyrůstat stranou novinářů a veřejných akcí. To jí ale nevydrželo dlouho.

Poté si ale lidé všimli něčeho jiného, neméně podivného. A sice způsobu, jakým Meghan svého syna drží. Na sociálních sítích se okamžitě začaly rojit komentáře, v nichž se lidé ptali sami sebe, jestli je vůbec Meghan způsobilá k tomu, aby své dítě vychovávala.

Někteří poukázali na to, že ji může spadnout a pořádně si ublížit. Jiní zase tvrdí, že to, jak své dítě chová, je děsivé. A další tvrdí, že by své dítě raději nosit neměla, když neví jak na to.

Témata: Meghan Markle