Hollywood zešílel: Travolta křísil mrtvé, Cruise učil děti nenávidět!

Tom Cruise 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 12:10

Hollywoodské hvězdy definitivně zešílely? Často se mluví o tom, jak spousta z nich propadla scientologii, ale věrohodné svědectví přišlo až nyní. Jedna z někdejších členek církve se rozpovídala o šílených praktikách, kterým propadli herci Tom Cruise a John Travolta.

Sam Domingo, někdejší nevlastní dcera legendárního operního pěvce Placida Dominga, byla po 22 let členkou scientologické církve, ke které se údajně hlásí i řada celebrit. Svědectví jednapadesátileté Sam to – pokud jsou pravdivá – potvrzují.

Asi vůbec nejprominentnějším scientologem je Tom Cruise, který měl k této víře obrátit i děti Isabellu a Connor z manželství s kolegyní Nicol Kidmanovou. Isabellu církev využívá k PR, podle Domingové se k ní a jejímu bratrovi členové nechovají hezky. „Nemají na výběr,“ prohlásila pro britský Daily Mail.

Cruise měl dokonce využít speciálních scientologických technik, aby děti obrátil proti jejich mámě. „Znám ty techniky… Vím, co jim tehdejší druhý muž církve Marty Rathbun udělal, byl na ně tak tvrdý, že neměli jinou možnost. Po rozvodu byli indoktrinováni a víceméně izolováni,“ popsala nevlastní dcera legendárního pěvce.

Kromě Cruise propadl scientologii i jeho kolega John Travolta. Ten se za její pomoci snažil vzkřísit syna Jetta, který v roce 2009 jako šestnáctiletý podlehl epileptickému záchvatu. „Travolta asistoval v ambulanci a přikazoval duši, aby se vrátila do těla. Údajně je tak možné je (mrtvé – pozn. red.) opět vzkřísit,“ líčila absurdní scénu dlouholetá členka církve.

„Když přijdete jako scientolog o dítě, věříte, že duše jen opustila tělo a najde si jiné. V případě Kelly (Prestonové, manželky Travolty – pozn. red.) - otěhotněla pár měsíců poté. Když se Ben asi rok a půl po synově smrti narodil, uvěřila, že je v něm Jettova duše,“ dodala Domingová na závěr.

Témata: Tom Cruise John Travolta scientologická církev