Britové už jsou totálně mimo! Meghan je šokovala novými fotkami!

Meghan Markle s malým Archiem vyrazila na veřejnost 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. července 2019 21:02 | Aktualizováno: 11. července 2019 4:39

Nejprve hrdě prohlašuje, že její syn bude vyrůstat stranou všeho veřejného dění. Pak ale vévodkyně Meghan otočí a malého Archieho veřejně vystavuje světu. Britové nechápou, co se to s vévodkyní ze Sussexu děje!

Vévodkyně Meghan si nenechala ujít sledování utkání v pólu, v němž proti sobě stanuli princové William a Harry. U všeho navíc nemohl chybět její novorozený synek Archie, pro kterého to byla první veřejná událost. 

Samozřejmě se dostavila i vévodkyně Kate, na jejíž přítomnost na podobných akcích jsou ale Britové už zvyklí. Co je naopak šokovalo byl malý Archie, který tam neměl co dělat.

Ne snad že by se takové akce nemohl zúčastnit. Naopak, jako člen královské rodiny je vždy a všude vítán. Ještě před pár týdny ale měla Meghan k podobným událostem jiný postoj.

Tvrdila totiž, že její syn bude vyrůstat stranou novinářů a veřejných akcí. To jí ale nevydrželo dlouho. Bylo snad důvodem, proč ho přivedla, fakt, že i Kate si s sebou vzala nejmladšího potomka, teprve ročního prince Louise? Nebo Meghan nesehnala hlídání?

Tak či tak se Britové na sociálních sítích diví, jak moc Meghan mění názory. Může se tak klidně stát, že bude nakonec Archie vyrůstat pod stejným "dohledem" médií a veřejnosti, jako jeho bratranci a sestřenice.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Velká Británie