Vévodkyně Kate PŘIŠLA O DÍTĚ? Británie je v šoku!

Kate Middleton 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. července 2019 15:58 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:22

Před několika měsíci Británii šokovala nečekaná zpráva. Vévodkyně Kate měla údajně být těhotná a s princem Williamem čekat už čtvrté dítě. Od té doby uplynulo téměř půl roku a oficiální oznámení stále nikde. To může znamenat pouze dvě věci.

Vévodkyně Kate je počtvrté těhotná. Zprávy s těmito titulky se v posledních měsících objevily snad v každém společenském médiu. Původně za nimi stál magazín Star, který spekulace na toto téma otevřel už v loňském roce.

Nebyl ale jediný. S příchodem nového roku podobnou zprávu přinášelo stále více médií v očekávání, kdy královský palác těhotenství oznámí oficiálně. Po bezmála půl roce se tak ale stále nestalo.

Některá média to nevzdala a i v těchto dnech informují o tom, že by Kate mohla být těhotná. Tato informace se ale čím dál tím víc jeví jako nepravdivá. Otázku zůstává proč.

V úvahu připadají dvě verze. Buď vévodkyně Kate potratila, nebo jednoduše vůbec těhotná nebyla. Podle serveru Gossip Cop je správně odpověď číslo dvě. O těhotenství Kate nemůže být v poslední době řeč. Žádné dítě totiž nečeká.

Zpráva o příchodu čtvrtého dítěte, která šokovala Británie, se tak jeví jako falešná. To ostatně serveru potvrdil i mluvčí královské rodiny, který oznámil, že podobné spekulace nejsou pravdivé, a pokud by Kate opravdu očekávala další dítě, bylo by to oznámeno oficiální cestou, nikoliv skrze média.

Server dodává, že stejně jako byly falešné zprávy před několika měsíci, i současné spekulace o aktuálním těhotenství se nezakládají na pravdě. Vévodkyně Kate není těhotná a jestli v blízké době bude nebo ne, to zatím nikdo neví. 

Stejně tak se občas objeví spekulace o dalším těhotenství vévodkyně Meghan. Ani ty ale nelze v tuto chvíli potvrdit, naopak je nepravděpodobné, že by tomu tak bylo. Zejména před plánovanou cestou do Afriky, kam má Meghan za několik měsíců odletět.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)