Čeští fanoušci jsou zklamaní: Sting zrušil svůj koncert ve Slavkově!

Gordon Matthew Thomas Sumner, známý spíš pod svým uměleckým jménem Sting, je anglický hudebník a občasný herec z Newcastle upon Tyne. Než se v roce 1985 vydal na sólovou dráhu, byl hlavním zpěvákem, skladatelem, a baskytaristou rockové skupiny sedmdesátých až osmdesátých let The Police.

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2019 10:17

Čeští hudební fanoušci jsou zklamaní! Legendární Sting zrušil koncert, který měl odehrát v pátek 12. července ve Slavkově u Brna! Důvodem jsou zdravotní problémy anglického hudebníka.

Sting měl v pátek vystoupit s programem My Songs v pátek 12. července 2019 v Zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Jako hosté se na pódiu měli objevit Vojtěch Dyk a B-Side Band, Lenka Dusilová a Petr Malásek se svou skupinou.

Dnes dopoledne se ale natěšení fanoušci dozvěděli špatnou zprávu! Hlavní hvězda akce musela kvůli zdravotním problémům svou účast zrušit! „S lítostí oznamujeme, že Sting je momentálně v péči lékařů a ze zdravotních důvodů,“ oznámili organizátoři.

Sting proto musel zrušit své koncerty v Mnichově, Stuttgartu a právě ve Slavkově u Brna. „Vstupenky na koncert ve Slavkově u Brna lze vracet v místě jejich zakoupení od 15. 7. 2019. Sting upřímně lituje zklamání, které svým fanouškům způsobil, omlouvá se za způsobené komplikace a děkuje za pochopení,“ dodali organizátoři.

Vstupné se vrací těmito způsoby:Ticketportal1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejcevstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.2/ platba vstupenek po internetua/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akceb/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce3/ platba vstupenek přes benefityvstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)4/ platba vstupenek na fakturufakturu spolu se vstupenkami je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

TicketmasterVstupenky zakoupené na prodejním místě je možné vrátit na pobočce, kde byly zakoupeny. V případě, že jste vstupenky obdrželi poštou, je můžete vrátit v naší centrále Ticketmaster Rokoko na Václavském náměstí 38, Praha 1 nebo je zašlete na naší adresu – Ticketmaster Česká republika a.s., Jungmannova 26/15, 110 00, Praha 1 a peníze vám budou vráceny zpět přes platební bránu.

V případě nákupu TicketFastu či eTicketu (vstupenky, kterou si sami vytisknete či obdržíte na mobilní telefon) a u objednávek s osobním vyzvednutím, které nebyly doposud vyzvednuty, nám stačí e-mailem zaslat číslo objednávky. V ostatních případech je vždy vyžadován originál vstupenky.

Témata: Sting (zpěvák) Koncert