Meghan zlobí: Královna Alžběta vzteky bez sebe z plánů vévodkyně!

Meghan Markle a Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 10:11

Vévodkyni Meghan se opět daří poštvat proti sobě členy královské rodiny i obyčejné Brity. Její plán prorazit ve světě médií se setkal s nevolí Buckinghamského paláce, podráždil především samotnou královnu Alžbětu.

Vévodkyně Meghan má i vzhledem ke svému americkému původu občas problém zapadnout mezi členy britské královské rodiny, do které se přivdala díky svazku s princem Harrym. Nově si měla rodinu včetně samotné královny nazlobit svým plánem prorazit ve světě médií.

Meghan se údajně snaží vetřít do přízně redakce renomovaného módního magazínu Vogue, do kterého by ráda pravidelně přispívala. V každém čísle anglické i americké verze by se měl objevit text věnovaný její charitativní činnosti.

„Spolupracuje s magazínem Vogue jako přispívající editorka na několika skvělých příbězích, které jsou blízko jejímu srdci. Časem by se z toho mohla stát pravidelná rubrika,“ řekl dobře informovaný zdroj deníku Daily Mail. Vévodkyni měla inspirovat manželka herce George Clooneyho Amal.

Otázkou je, zdali Meghan projde přes obávanou šéfku magazínu Annu Wintourovou. „Anna Wintourová je také součástí této diskuze a bude rozhodovat, zda se některé nebo všechny její články objeví i v americké verzi,“ doplnil zdroj.

Buckinghamský palác odmítá celou záležitost komentovat, proslýchá se však, že královna Alžběta je z plánů vévodkyně Meghan podrážděná. Podle protokolu by se totiž členové královské rodiny neměly takovým věcem věnovat, panovnice navíc už v minulosti řekla, že by se Meghan měla více věnovat královským povinnostem.

Témata: Meghan Markle Vogue Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)