Rytmus a Jasmina vybrali jméno pro syna: Překvapí vás, kdo měl poslední slovo!

Jasmina Alagič a Rytmus 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 20:43 | Aktualizováno: 9. července 2019 22:24

Už brzy přijde na svět prvorozený potomek rappera Rytmuse a jeho manželky Jasminy. Hvězdný slovenský pár už prozradil, jak se bude chlapec jmenovat. Kdo měl při výběru jména poslední slovo?

Dlouho očekávaný porod balkánské krásky Jasminy Alagič se nezadržitelně blíží, moderátorka je podle některých informací v devátém měsíci těhotenství. Nastávající rodiče už dříve prozradili pohlaví miminka a nově také jeho jméno. Vzhledem k profesi jednoho z rodičů jde o zhudbněné oznámení.

Rapper Rytmus totiž svému prvorozenému potomkovi věnoval novou skladbu Sanel, kterou zveřejnil na YouTube. A právě exotický název písně je odpovědí na otázku, jak se bude chlapec jmenovat. Ačkoliv by to napovídalo, že jméno zvolil Rytmus, jeho manželka to dementovala.

„Přiznám se, že když jsem jako dítě toužila po rodině a dětech, tak jsem měla v podvědomí vždy vybrané jméno pro kluka i děvče, a zůstalo mi to dodnes. Takže já jsem se dlouho nerozmýšlela, řekla jsem jméno Paťovi, a jsem vděčná, že zareagoval, jak zareagoval, protože ho přijal s obrovskou radostí,“ prozradila Jasmina deníku Nový Čas.

To ale nic nemění na tom, že se na něj moc těší také Rytmus. Stačí se zaposlouchat do některých veršů jeho nové skladby. „Jsi náš vysněný prvorozený syn Sanel a nenechej se nikdy zlomit ničím,“ rapuje v ní nastávající otec.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič