Přijala by Diana vévodkyně Kate a Meghan? Drsný ortel její důvěrnice!

Princezna Diana (foto: Gegodeju) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 18:50 | Aktualizováno: 9. července 2019 22:24

Jsou otázky, na které se nikdy nedozvíme spolehlivou odpověď. Jedna taková zní: Vycházela by princezna Diana s manželkami svých synů Williama a Harryho? Její známá teď vyřkla drsný ortel.

Jsou to sice jen domněnky, ale nejen Brity zajímá, jak by asi zesnulá princezna Diana vycházela s manželkami svých synů Williama a Harryho. Spousta lidí se nejspíš domnívá, že by s nimi jako milující matka byla zadobře, ovšem jedna osoba, která měla k Dianě velice blízko, si to nemyslí.

Dnes devětašedesátiletá Lady Colin Campbellová strávila po boku manželky prince Charlese dlouhé roky, tudíž nikdo nemůže zpochybnit, že jí dobře znala. Pro jeden britský deník si tedy troufla odhadnout, jakým metrem by Diana vévodkyním měřila.

„Myslím si, že Meghan a Diana jsou povahově dost podobné a tak by mohly vznikat konflikty. Musíme doufat, že Meghan je psychicky vyrovnanější než Diana,“ prohlásila Campbellová pro Daily Mail. Naopak manželka prince Williama si ve srovnání vedla o poznání lépe.

S vévodkyní Kate by Diana podle důvěrnice vycházela mnohem lépe. Lady se domnívá, že by Williamovu manželku přijala s otevřenou náručí, jelikož svou práci v rámci královské rodiny výborně zvládá a chová se přirozeně.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr) Lady Diana