Meghan není Diana! Vévodkyně naštvala tisíce Britů!

Meghan Markle a princ Harry 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. července 2019 12:39 | Aktualizováno: 9. července 2019 16:23

Vévodkyně Meghan si proti sobě poštvala další fanoušky! Vyrazila se podívat na legendární Wimbledon, jenže když si ji její příznivci začali fotit, vyskočili na ně bodyguardi!

Vévodkyně ze Sussexum před pár dny poněkud překvapivě vyrazila na Wimbledon, aby se podívala na svou přítelkyni Serenu Williamsovou. Doprovázely ji její kamarádky Genevieve Hillisová a Lindsay Rothová, píše deník The Sun.

Mediální konzultantka Sally Jonesová ale pro The Daily Telegraph uvedla, že ji bývalý bezpečnostní tým americké herečky vyzval, aby členku královské rodiny, která seděla ve stejné řadě jako ona, nefotila. Důvod? Meghan si prý na akci vyrazila soukromě.

Kvůli tomu teď Meghan čelí obvinění, že se chová velmi pokrytecky! Piers Morgan, novinářský veterán a známý moderátor, kterého si Češi mohou pamatovat jako porotce v show Britain got talent, vévodkyni kvůli jejímu chování poslal ostrý vzkaz!

„Když jdete na Wimbledon a využijete volné vstupenky do královského boxu, tedy na ta nejlepší místa ze všech, prostě si s sebou nebudete brát své kámošky! Jste přece veřejná osoba...“ vyčítá jí její chování.

„Jestli chceš mít soukromí, vrať se do Ameriky a žij v soukromí,“ vzkázal Meghan Piers. Královské sedadla na Wimbledonu podle něj rozhodně nejsou žádným soukromým místem. „Upřímně, je to jako špatný vtip. Musíš se rozhodnout, co chceš – chceš být veřejná osoba, nebo chceš mít soukromí?“ pokračuje novinář.

Kritizuje také Meghan a prince Harryho kvůli jejich „posedlosti” soukromím. „Upřímně je to pokrytecké, oni nejsou soukromé osoby, oni jsou vévoda a vévodkyně ze Sussexu,“ uvedl s tím, že jsou to právě lidé, kdo jim zaplatil přestavbu jejich sídla.

Témata: Meghan Markle wimbledon královská rodina (gbr) Princ Harry