Nejen Borhyová! Adéla Banášová rovněž obětí reklamního podvodu!

Adéla Vinczeová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 21:43

Nejen v Česku lákají známé tváře obyčejné lidi k nákupu různých přípravků. Oblíbenými oběťmi podvodníků jsou – zdá se – televizní moderátorky: u nás Lucie Borhyová, na Slovensku Adéla Banášová.

Jak už vás dnes stars24.cz informoval, česká moderátorka Lucie Borhyová se stala obětí reklamního podvodu. Neznámí lidé využívají její tvář k propagaci „zázračného“ přípravku na hubnutí. Teď vychází najevo, že i u našich sousedů na Slovensku si podvodníci políčili na tamní nejznámější moderátorku.

Adéla Banášová v novém rozhovoru přiznala, že se jí stalo totéž, dokonce už několikrát. „V rozhovoru plném gramatických chyb prozrazuji svoje tajemství štíhlé linie. Z toho vyplývá, že jsem asi měla kdysi problém s kilogramy navíc a spasil mě zázrak,“ popisuje populární uvaděčka pro server Šarm.

Moderátorka netuší, kdo za tím je, předpokládá však, že jde o cizince, jelikož text je více než kostrbatý. „Upozornili mě na to mnozí lidé, bohužel, převážně ti, kteří na reklamu naletěli a psali mi otázky týkající se produktu,“ prozradila Adéla s tím, že nejvíce dotazů dostávala už zhruba před půl rokem.

Na rozdíl od Borhyové nehodlá její slovenská kolegyně zatahovat do věci právníky. „Nebudu dělat nic. Nevím ani, zdali a jak bych mohla něco dělat. Jen nechci, aby tomu lidé věřili a platili podvodníkům,“ dodala Banášová.

Témata: Adéla Banášová