Elton John se POHÁDAL s ruským prezidentem PUTINEM!

Elton John 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. července 2019 13:59

Britský zpěvák Elton John se pořádně naštval. Rozčílily ho výroky ruského prezidenta Vladimira Putina o tom, že některé hodnoty liberální demokracie jsou překonány a že většina lidí v západních státech je odmítla. Pustil se proto do Putina, který si to nenechal líbit!

Veřejné mínění je v Rusku vůči homosexuálům silně nepřátelské, jak dokládají průzkumy. Putin svými slovy pro list Financial Times tak akorát přilil olej do ohně.

Elton John se ale naštval a vzkázal Putinovi, že je pokrytec, když tvrdí, že chce, aby příslušníci komunity LGBT byli šťastni, protože mezitím se objevily zprávy, že byly v Rusku cenzurovány všechny scény s líbáním a sexem mezi muži ve filmu Rocketman, který je právě o životě Eltona Johna.

To si ale ruský prezident nenechal líbit. "Chovám k němu velký respekt, je to geniální muzikant, všichni máme jeho hudbu rádi. Ale myslím si, že nemá pravdu," vzkázal obratem Putin a dodal, že ruské úřady mají vůči komunitě LGBT uvolněný přístup.

Následně ale doplnil, že jedině dospělí lidé se mohou rozhodovat o genderové identitě, a že jeho tvrzení o liberálních hodnotách se vztahuje k situacím, kdy je narušován tradiční styl života.

Témata: Elton John Vladimír Putin