Rytmus otevřeně přiznal: Takhle jsem se choval k Daře Rolins!

Dara Rolins 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 12:06 | Aktualizováno: 9. července 2019 5:59

Slovenský rapper Rytmus je v posledních 12 měsících šťastný jako nikdy předtím, jelikož s manželkou Jasminou Alagič očekávají narození syna. V rozhovoru se přesto občas otře o své předchozí partnerky včetně Dary Rolins. Co o ní řekl tentokrát?

Rapper Rytmus má za sebou několik neuvěřitelných měsíců, během kterých se dal dohromady s moderátorkou Jasminou Alagič, kterou si vzal za ženu a nyní spolu čekají syna. Když o jejich vztahu mluví na veřejnosti, často se otře – možná nevědomě – o expartnerku Daru Rolins. Jinak tomu není ani v nejnovějším rozhovoru pro slovenský server Čas pre ženy.

Hudebník v něm přiznává, že posledních 12 měsíců bylo, co se soukromí týče, rušných. „Přišla důležitá etapa mého života. Mám ženu, která nosí moje jméno, byla pěkná svatba a čekáme spolu dítě z největší lásky,“ rozpovídal se na úvod. Vzápětí bez ostychu popsal, co dělal předchozím partnerkám včetně Dary.

„Můj život dostal nový rozměr. Poprvé žiji se ženou, vedle které vstávám. Žádné úniky do mého druhého domu, nenaháním za každou cenu práci a nové projekty, ale jsme spolu každý den, což jsem předtím nezažil. Cítím, že se můj život vyvažuje, a jsem za to vděčný,“ řekl Rytmus zmíněnému serveru.

Zatímco s Darou a dalšími partnerkami to Rytmusovi nevyšlo, s balkánskou kráskou Jasminou už se těší na miminko. Jak ho bude drsný rapper vychovávat? „Aby nebyl ufňukanec a aby věděl, že tak, jak si to udělá, tak to má,“ konstatuje nastávající otec.

„Chci, aby byl co nejvíc sám sebou, aby hájil slabší, kterým je ukřivděno. Je to těžké dopředu říkat, ale hlavně chci, ať je šťastný a sám sebou,“ dodal Rytmus v rozhovoru pro slovenský Čas pre ženy.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins Jasmina Alagič